728x90 ad code [Sitewide - Site Header]
Materi Ta'lim

Ngaraih Kabagjaan »

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma…

21 Apr 2014 / No Comment / Read More »

Ikhlas Dina Kahirupan »

Ikhlas atawa kaikhlasan têh gampil diucapkeun sulit dilarapkeun lantaran teu saeutik jalma nu teu ngarasa yên laku lampahna nu diniatan pikeun amal hadê bisa luuh ku panyakit ati nu teu…

17 Jan 2014 / No Comment / Read More »

Ingkarna Manusa »

Ingkarna manusa tina jalan Alloh kana jalan setan ngawengku kana 2 sabab, nyaeta lantaran pangaruh luar jeung pangaruh jero (diri) manusana. Hal ieu digambarkeun dina QS al-Baqoroh ayat 213 nu…

20 Des 2013 / No Comment / Read More »

Kautamaan Surat Al-Ikhlas »

Ti Abu Darda, ti Nabi Shollallohu ‘alaihi wa sallam, anjeunna ngadawuh: “Naha di antara aranjeun kuat maca al-Quran dina sapeuting sapertiluna?” Aranjeunna sasauran: “Kumaha maca al-Quran sapertiluna teh?” Anjeunna ngadawuh:…

16 Des 2013 / No Comment / Read More »

Dasar-Dasar Kaislaman »

Aya opat perkara nu wajib dikanyahokeun ku tiap-tiap jalma sangkan aya dina jalan bener numutkeun rido jeung rohmat ti Alloh Ta’ala, nyaěta; Elmu Nu dimaksud ku ělmu di dieu nyaěta…

16 Des 2013 / No Comment / Read More »
Iber

Hakekat Ibadah Kurban »

Dina akun Facebook atas nami Ahmad Fauzi, lulusan IAIN (ayeuna mah UIN) Wali Songo Semarang, maněhna nulis hiji pamadegan saperti…

25 Sep 2015 / No Comment / Read More »
Bilih lali, di-KLIK heula wae di dieu....kangyosep_tea

WANCI
120x600 ad code [Main page]

BREAKING NEWS

PAMADEGAN

Hacked By Unknown »

Hacked By Not Matter who am i ~ i am white Hat Hacker please update your wordpress Hacked By white hat hacker…

20 Mar 2015 / No Comment / Read More »

Hasil Shaum »

Shaum Ramadhan tinggal sababaraha poê deui. Nincak kana panungtungan ibadah shaum ieu, aya perkara nu kalintang perluna; nyatana ngeunaan introspêksi diri kana hasil shaum nu geus kasorang salila ieu.…

25 Jul 2014 / No Comment / Read More »

Syahadatain; Panganteur Lampah »

أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُوْلُهُ “Abdi nyakséni, yén teu aya deui Pangéran nu wajib diibadahan anging Alloh, jeung abdi nyakséni saéstuna Muhammad téh hamba-Na jeung Rosul-Na ” Dua panyaksén nu jadi tihang jeung pondasi diri satiap muslim, gampil diucapkeun…

29 Apr 2014 / No Comment / Read More »
TAFSIR

QS Yunus ayat 3 »

إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يُدَبِّرُ الْأَمْرَ مَا مِنْ شَفِيعٍ إِلَّا مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذَلِكُمُ اللَّهُ…

17 Nov 2013 / No Comment / Read More »
300x250 ad code [Main page above the photo gallery]
Materi Ta'lim

Ngaraih Kabagjaan

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma nu beunghar ku harta banda malah…

21 Apr 2014 / Read More »
Materi Ta'lim

Ngaraih Kabagjaan

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma nu beunghar ku harta banda malah…

21 Apr 2014 / Read More »
Materi Ta'lim

Ngaraih Kabagjaan

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma nu beunghar ku harta banda malah…

21 Apr 2014 / Read More »
Materi Ta'lim

Ngaraih Kabagjaan

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma nu beunghar ku harta banda malah…

21 Apr 2014 / Read More »
Materi Ta'lim

Ngaraih Kabagjaan

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma nu beunghar ku harta banda malah…

21 Apr 2014 / Read More »
Materi Ta'lim

Ngaraih Kabagjaan

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma nu beunghar ku harta banda malah…

21 Apr 2014 / Read More »
Materi Ta'lim

Ngaraih Kabagjaan

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma nu beunghar ku harta banda malah…

21 Apr 2014 / Read More »
Materi Ta'lim

Ngaraih Kabagjaan

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma nu beunghar ku harta banda malah…

21 Apr 2014 / Read More »
300x250 ad code [Main page below the photo gallery]

Search Archive

Search by Date
Search by Category
Search with Google
free counters
Designed by Gabfire themes