Kategori
Arsip pikeun: April, 2014

Syahadatain; Panganteur Lampah

أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُوْلُهُ “Abdi nyakséni, yén teu aya deui Pangéran nu wajib diibadahan anging Alloh, jeung abdi nyakséni saéstuna Muhammad téh hamba-Na jeung Rosul-Na ” Dua panyaksén nu jadi tihang jeung pondasi diri satiap muslim, gampil diucapkeun mahal lumampahna. Panyaksén tauhid ka Alloh taya hartina lamun teu […]

Ngaraih Kabagjaan

Bagja, saha nu teu hayang aya dina kabagjaan. Bungah kacida jalma-jalma nu aya dina kabagjaan. Ngan kadang-kadang sawatara jalma ngukur kabagjaan těh ku kabeungharan, harta banda. Padahal teu saeutik jalma nu beunghar ku harta banda malah hirupna ripuh jeung ripuh, sibuk ku pikiran pikeun ngajaga hartana tur sumanget nu terus ngagedur pikeun nambahan deui kabeungharanana […]

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes