Kategori

Aqiqah Ku Domba Bikang

Kumaha hukumna aqiqah ku domba bikang?

+6285722112***

Teu aya hadis nu nguningakeun aqiqah ku domba bikang.

Janten kumaha? Kenging atanapi henteu?

Jalaran teu aya conto ti Rosul-na, rupina pas upami disebat “teu kenging” kajaba upama tos teu aya domba jalu.

 

 

Dikirim ku dina 22 Jan 2014. Dina rohangan TANYA JAWAB. Salira tiasa ngiring ngarespon kana ieu seratan dina wadah RSS 2.0. Salira tiasa nyimpen tanggapan kana ieu seratan

Tulis Tanggapan

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes