Kategori
Arsip Kategori pikeun: GERENTES HATE

Tobat

Ibarat pakean, tara salawasna dipake. Kudu we diseuseuh. Sabab keuna ku kokotor timana wae asalna. Pon kitu deui lampah di dunya. Teu salawasna suci jeung hade. Kadang sok tisoledat kana kagorengan jeung dosa.

Ngahontal Kahayang

Salila kumalayang di alam pawenangan, manusa tara leupas tina kahayang. Sagalana kudu kacumponan.

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes