Kategori
Arsip Kategori pikeun: MATERI TA’LIM

Qadha jeung Qadar

Ahad, April 2017, kulawarga Bapa Tedi ngalaksanakeun pangaosan keliling anggahota keluarga.

Kulem

Kumaha Sunnah Rosululloh shollallohu ‘alaihi wa sallam nalika anjeuna seja kulem? Dina riwayat Muslim diuningakeun, عَنِ الْبَرَاءِ بْنِ عَازِبٍ رضي اللّه عنه أَنَّ رَسُوْلَ اللّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ : إِذَا أَخَذْتَ مَضْجَعَكَ فَتَوَضَّأْ وُضُوءَكَ لِلصَّلَاةِ ثُمَّ اضْطَجِعْ عَلَى شِقِّكَ الْأَيْمَنِ ثُمَّ قُلْ: اَللّهُمَّ إِنِّي أَسْلَمْتُ وَجْهِي إِلَيْكَ وَفَوَّضْتُ أَمْرِي إِلَيْكَ وَأَلْجَأْتُ ظَهْرِي إِلَيْكَ […]

Syahadatain; Panganteur Lampah

أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُوْلُهُ “Abdi nyakséni, yén teu aya deui Pangéran nu wajib diibadahan anging Alloh, jeung abdi nyakséni saéstuna Muhammad téh hamba-Na jeung Rosul-Na ” Dua panyaksén nu jadi tihang jeung pondasi diri satiap muslim, gampil diucapkeun mahal lumampahna. Panyaksén tauhid ka Alloh taya hartina lamun teu […]

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes