Kategori
Arsip Kategori pikeun: TANYA JAWAB

Aqiqah Ku Domba Bikang

Kumaha hukumna aqiqah ku domba bikang? +6285722112*** Teu aya hadis nu nguningakeun aqiqah ku domba bikang. Janten kumaha? Kenging atanapi henteu? Jalaran teu aya conto ti Rosul-na, rupina pas upami disebat “teu kenging” kajaba upama tos teu aya domba jalu.    

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes