Kategori

Hasud: Kagorengan Nu Ngamadorotkeun

Di antara kagorengan nu paling ngamadorotkeun pikeun nu milampahna nyaeta hasud. Ari hasud teh nyaeta ayana rasa teu suka upama nu jadi dulur meunang ni’mat ti Alloh tur satekah polah aya usaha pikeun ngaleungitkeunnana.

Dikirim ku dina 5 Jun 2017. Dina rohangan KHUTBAH. Salira tiasa ngiring ngarespon kana ieu seratan dina wadah RSS 2.0. Salira tiasa nyimpen tanggapan kana ieu seratan

Tulis Tanggapan

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes