Kategori

Kafir ka Salaki

Mun disebut istilah “Kafir”, nya bayangan jeung gambaran teh lumrahna mah “Kafir ka Alloh”. Nyatana, istilah eta teh digunakeun dina wanda nu rupa-rupa.

Dikirim ku dina 21 Jan 2018. Dina rohangan HADITS. Salira tiasa ngiring ngarespon kana ieu seratan dina wadah RSS 2.0. Salira tiasa nyimpen tanggapan kana ieu seratan

Tulis Tanggapan

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes