Kategori

QS Yunus ayat 3

إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يُدَبِّرُ الْأَمْرَ مَا مِنْ شَفِيعٍ إِلَّا مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذَلِكُمُ اللَّهُ رَبُّكُمْ فَاعْبُدُوهُ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ

“Saěstuna Pangěran aranjeun těh Alloh anu geus ngayugakeun langit jeung bumi dina genep mangsa tuluy Anjeunna andeglěng di ‘Arsy ngatur sagala urusan. Teu aya nu měrě syafaat anging saba’da aya widi ti Anjeunna. Tah kitu Alloh Pangěran aranjeun, mangka geura aribadah ka Anjeunna. Naha aranjeun henteu arěling”. (QS Yunus [10]: 3)

Dina ieu ayat, Alloh ngajelaskeun yěn Anjeunna anu geus ngayugakeun langit jeung bumi dina genep mangsa sakumaha dijelaskeun ogě dina ayat sějěnna.

قَالَ الْإِمَامُ الْقُرْطُبِي: فَلَا يَشْفَعُ أَحَدٌ نَبِيٌّ وَلَا غَيْرُهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ سُبْحَانَهُ

Dikirim ku dina 17 Nov 2013. Dina rohangan MATERI TA'LIM, TAFSIR. Salira tiasa ngiring ngarespon kana ieu seratan dina wadah RSS 2.0. Salira tiasa nyimpen tanggapan kana ieu seratan

Tulis Tanggapan

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes