Kategori
Ditulis salaku: Al-Fatihah

AL-FATIHAH

AL-FATIHAH (Bubuka) Disebut Al-Fatihah lantaran ieu surat salaku bubuka pikeun ayat-ayat al-Quran. Surat ka-1 ; 7 ayat Diwahyukeun di Mekah بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 1. Kalayan asma-Na Allah, Nu Maha Welas. Nu Maha Asih. الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (2 2. Sadaya puji kagungan Allah, Pangeran Nu Murbeng alam. الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ (3 3. Nu Maha Welas. […]

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes