Kategori
Ditulis salaku: bapa-bapa

Dasar-Dasar Ajaran Islam Jeung Kondisi Umat

Dasar-dasar lungsurna ajaran Islam pikeun manusia ngawengku kana dua dasar, nyaeta: 1. Merenahkeun aqidah jeung ibadah tina pikiran-pikiran jieunan manusa. 2. Merenahkeun aqidah jeung ibadah umat nu geus kacampuran ku aqidah jeung ibadah nu asalna di luar Islam

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes