Kategori
Ditulis salaku: bojongkalong

Ikhlas Dina Kahirupan

Ikhlas atawa kaikhlasan têh gampil diucapkeun sulit dilarapkeun lantaran teu saeutik jalma nu teu ngarasa yên laku lampahna nu diniatan pikeun amal hadê bisa luuh ku panyakit ati nu teu karasa geus ngancik dina dirina, mangrupa sirik pidik jail kaniaya. Dina al-Quran, Alloh Subhanahu wa Ta’ala ngadawuh, “Pêk ucapkeun: ‘Saêstuna solat

Kautamaan Surat Al-Ikhlas

Ti Abu Darda, ti Nabi Shollallohu ‘alaihi wa sallam, anjeunna ngadawuh: “Naha di antara aranjeun kuat maca al-Quran dina sapeuting sapertiluna?” Aranjeunna sasauran: “Kumaha maca al-Quran sapertiluna teh?” Anjeunna ngadawuh: “[Surat] QULHUWALLOHU AHAD sabanding jeung sapertiluna al-Quran”. (HR Muslim, Bab Fadhli Qira-ati Qul Huwallohu Ahad)

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes