Kategori
Ditulis salaku: coca cola

Ingkarna Manusa

Ingkarna manusa tina jalan Alloh kana jalan setan ngawengku kana 2 sabab, nyaeta lantaran pangaruh luar jeung pangaruh jero (diri) manusana. Hal ieu digambarkeun dina QS al-Baqoroh ayat 213 nu unggelna:

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes