Kategori
Ditulis salaku: mulya

Al-‘Alaq 1-5: Alloh Ngamulyakeun ku Elmu

Surat Al-‘Alaq ayat 1 nepika 5, dumasar kana riwayat hadis jeung kamandang para ulama, mangrupa ayat-ayat Alloh anu munggaran lungsur ka Rosululloh shollallohu ‘alaihi wa sallam. Di sagêdêngeun êta, lungsurna ayat-ayat ieu têh jadi cicirên jeung bukti nu têtêla kana kanabian Muhammad shollallohu ‘alaihi wa sallam.

Photo Gallery

bebas bayar, pembayaran mudah dan cepat, transaksi online, pembayaran tagihan dan tiket, transfer dana online
Kategori
Direka ku Gabfire themes